lelaki vs perempuan

Kalau perempuan lawa pendiam
Lelaki akan cakap:: woow, ciri-ciri isteri idaman…
kalau perempuan tak lawa pendiam
Lelaki akan cakap: eh tak reti komunikasibetul…

kalau perempuan lawa berbuat jahat
Lelaki akan kata: musti ada krisis dalaman
nih… kesian
kalau perempuan tak lawa berbuat jahat
Lelaki akan cakap: dah la tak lawa, perangai pulak
huduh…

kalau perempuan lawa menolong Lelaki yg
diganggu
Lelaki akan cakap: heroin sejati… !
kalau perempuan tak lawa menolong Lelaki yang
diganggu
Lelaki akan kata: taktik nak ngorat le tu…

kalau perempuan lawa dapat Lelaki hensem
Lelaki akan kata: ok gak la… .
kalau perempuan tak lawa dapat Lelaki hensem
Lelaki akan kata: kesian..mesti kena bomoh lelaki
tuh!

kalau perempuan lawa ditinggal kekasih
Lelaki akan kata: buta kayu betul mamat tu… .
kalau perempuan tak lawa ditinggal kekasih
Lelaki akan kata:… patut pun kena reject…

kalau perempuan lawa penyayang binatang
Lelaki akan cakap: perasaannya halus… penuh
kasih sayang
kalau perempuan tak lawa penyayang binatang
Lelaki akan cakap: sesama keluarga memang
harus menyayangi…

kalau perempuan lawa bawa BMW
Lelaki akan cakap: ntah dato’ mana bela nih… .
kalau perempuan tak lawa bawa BMW
Lelaki akan cakap: musti anak org kaya nih… ..

kalau perempuan lawa tak mau bergambar
Lelaki akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya
tersebar
kalau perempuan tak lawa tak mau bergambar
Lelaki akan kata: sedar pun diri…

kalau perempuan lawa menuang air ke gelas lelaki
Lelaki akan cakap: caring sungguh… .
kalau perempuan tak lawa menuang air ke gelas
lelaki
Lelaki akan cakap: nak tunjuk caring le tu… .

kalau perempuan lawa bersedih hati
Lelaki akan cakap: dont worry..i will make u happy
forever
kalau perempuan tak lawa bersedih hati
Lelaki akan kata: sikit2 nak nangis!! mengada2…

kalau perempuan lawa masak
Lelaki akan kata: dah la lawa, pandai masak pulak
tu…
kalau perempuan tak lawa masak
Lelaki akan cakap: ntah sedap ke tak ?

kalau perempuan lawa main2 miss call
Lelaki akan kata: takpe…
kalau perempuan tak lawa main2 miss call
Lelaki akan cakap: ko ni takde keja lain ke… sibuk
ni tau..

kalau perempuan lawa hantar2 email
Lelaki akan kata: sukenya… .
kalau perempuan tak lawa hantar2 email
Lelaki akan cakap: balik2 email dia… boring

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: