Dari Alamanda ke Wangsa Maju.

Alhamdulillah, syukur kepada Allah atas izin dan rahmatnya, program Semarak Cinta di MPH Alamanda dan Wangsa Maju akhirnya disempurnakan oleh warga kerja PTS Millennia dan PTS Publication & Distributor.

Semangat kerja dan saling sokong menyokong sepanjang program ini dilihat sebagai resipi kepada kelancaran kedua-dua program ini. Apa sahaja yang berlaku sepanjang program di kedua-dua tempat tersebut memberi satu pengalaman menarik. Aku boleh katakan ia sebagai training ground bersama-sama PTS.

Aku ucapkan terima kasih kepada mereka yang sudi bersama sepanjang program. Seingat-ingatku ada seorang pengunjung bernama Ila yang turut menyertai program ini di Alamanda.

Kata Ikram, saudari Ila antara pengunjung yang sangat setia menyertai beberapa program ilmu di Alamanda. Jika aku berkesempatan, ingin sekali belajar dan mendapat resipi motivasi dari saudari Ila.

Terima kasih juga kepada beberapa pasangan yang menyertai program ini. Semalam di Wangsa Maju, kedatangan pasangan yang sudah 20 tahun berkahwin sememangnya memberi satu semangat untuk aku terus berkarya dan menghimpunkan pengalaman-pengalaman mereka dalam alam perkahwinan.

Begitu juga satu pasangan muda yang berkongsi pengalaman cinta mereka yang bermula dengan saling tidak bersetuju dan bercanggah sehingga berakhir di jinjang pelamin. Kehadiran pasangan muda ini aku anggap cukup hebat dan terbuka. Ia semua bermula dengan panggilan telefon adiknya yang memaklumkan kepada abangnya untuk hadir ke program ini.

Dengan kehadiran Ahmad Yusof Ibrahim, penulis Panduan Bercinta dan Berdating memberi kejutan kepada staf-staf MPH dengan gelagatnya. Memang menarik, lebih-lebih lagi ada staf MPH yang sudi berkongsi kisah cinta mereka.

Dari Alamanda ke Wangsa Maju. Terima kasih semua!

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: